ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  Υπάρχει 1 προϊόν.

Υποκατηγορίες

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ

Τα αναλογικά σήματα, τα οποία αναπαρίστανται ως χρονικά μεταβαλλόμενες κυματομορφές, το πλάτος του σήματος σε κάθε χρονική στιγμή, μπορεί να πάρει οποιαδήποτε τιμή, ανάμεσα σε δύο ακραίες τιμές οι οποίες υπαγορεύουν και το μέγιστο πλάτος του σήματος

ATEX

Η λέξη ΑΤΕΧ προκύπτει από την γαλλικές λέξεις AΤmosphèreEXplosible (Εκρηκτικές ατμόσφαιρες).και αποτελεί την Ευρωπαϊκή νόρμα για την αντιεκρηκτική προστασία.

ΨΗΦΙΑΚΑ

Στα ψηφιακά σήματα, το πλάτος του σήματος μπορεί να πάρει μόνο μερικές διακριτές τιμές. Στις πιο πολλές περιπτώσεις το ψηφιακό σήμα μπορεί να έχει μόνο δύο τιμές τάσης, εκ των οποίων η μία τιμή αναπαριστά το δυαδικό 0, ενώ η άλλη, το δυαδικό 1.

PMR

Τα PMR 446 (Personal Mobile Radio = Προσωπικός Φορητός Ραδιοσταθμός) είναι μια ραδιοσυχνότητα που βρίσκεται εντός του φάσματος UHF και συγκεκριμένα στην ζώνη 446.000 MHz ως 447.000 MHz. και είναι ανοιχτό για προσωπική χρήση χωρίς άδεια.

IP RADIO SYSTEM

Το ICOM IP Advanced System Radio είναι μια νέα λύση επικοινωνίας που λειτουργεί μέσω ασύρματου LAN (WLAN) και τα δίκτυα IP.

Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν ελεγκτή δικτύου και απομακρυσμένες επικοινωνίες για να παρέχει ασφαλή συνομιλία μέσω πρωτοκόλλων ασφαλείας WLAN και η λειτουργία του δεν απαιτεί καμία άδεια.

Συσκευή διασύνδεσης αναλογικών και ψηφιακών τεχνολογιών επικοινωνίας (VoIP και RoIP).

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο